Kategorie

Eau de Javel An-Ma

Eau de Javel An-Ma

Płynny preparat dezynfekujący o działaniu bakteriobójczym, grzybobójczym, wirusobójczym i prątkobójczym. 
Bardzo łatwy w użyciu, powierzchnia jest wydezynfekowana już po 15 minutach działania preparatu.

Znajduje zastosowanie w :

PLACÓWKACH SŁUŻBY ZDROWIA:

  • dezynfekcja powierzchni i sprzętów

W GOSPODARCE KOMUNALNEJ

  • dezynfekcja wody do picia

NA PŁYWALNIACH

  • dezynfekcja wody na basenach kąpielowych, pływalniach

W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM

  • pomieszczenia magazynowe, kuchenne, jadalnie, korytarze, ściany, podłogi, meble, drzwi
  • urządzenia i naczynia kuchenne: szkło, porcelana, tworzywa sztuczne, stal nierdzewna
  • surowe warzywa i owoce - przedłuża okres trwałości do spożycia (sanityzacja)
  • jako środek dezynfekujący w wodzie chłodzącej konserwy
  • w przemyśle mleczarskim, do dezynfekcji linii produkcyjnych (nie pozostawia osadów) do dezynfekcji sprzętu i miejsca udoju przez rolnika (nawet w obecności zwierząt)

W PUNKTACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO

  • pomieszczenia kuchenne, jadalnie, stołówki
  • punkty przechowywania, przygotowywania i wydawania żywności
  • urządzenia i przybory kuchenne
  • podczas sanityzacji warzyw i owoców

W BUDOWNICTWIE

  • zwalcza grzyby, mchy i pleśnie, zapobiega ich rozwojowi

W WETERYNARII:

  • dezynfekcja pomieszczeń inwentarskich, koryt, żłobów, poideł i pojemników na paszę
  • dezynfekcja stołów laminowanych, ścian pomalowanych na olejno, podłóg betonowych i innych powierzchni
  • podczas zabiegów i czynności wykonywanych przez lekarzy weterynarii

Płyn Eau de JavelAn-Ma dostępny jest w dwóch stężeniach:
12o chl - zawiera 48 g chloru aktywnego w 1L
48o chl - zawiera 144 g chloru aktywnego w 1L

Posiada atesty PZH: HB, HK/W, HŻ oraz pozwolenie Ministra Zdrowia.
Certyfikat CE. Trwałość preparatu 1 rok

Pojemność: 5 L.